andreea10
630 poze   4375 vizite

0-0 Zaara

iubesk filmu ala indian cu zaara depe nationaltv:X
amir
amir
amir
amir
samar
samar
zaara
zaara
zeenat
zeenat
i love you zaara :X
i love you zaara :X


Comentarii album • 6
roxanaghost 1 august 2014  
Mi-o plăcut filmul chiar dacă nu am apucat toate episoadele :D
Raportează
hannahforever4sorinela 13 februarie 2011  
ce mia placut fimulv asta doamne feriii mia placut foarte multtt♥•●
Raportează
anonim
bya 9 februarie 2011  
si mie mi-a plakut la nebunie:))
Raportează
AnimeLoveFourEver 29 decembrie 2010  
thare
Raportează
onespecialgirls 25 decembrie 2010  
mai etse un film ft frummy (mie imi pliake la nebunie) este un film turcesc . Filmul EZEL ...aiki iti scriu toate informatiile mele pe care leam cules despre filmul pe care il urmeresc ..

* Ezel este un turc drama de televiziune serie a fost iniţial difuzat de către Show TV în toamna anului 2009. În 2010, a fost transferat la ATV-uri . De atunci a câştigat o mare baza de fani considerabil în Turcia . Spectacolul se bazeaza pe teren de celebrul roman Contele de Monte Cristo . Deşi este stabilit în zilele moderne Istanbul , Turcia , filmare, de asemenea, a avut loc în Bafra , Cipru de Nord şi Dubrovnik , Croaţia .

Plot

În 1997 la Istanbul, Ömer UCAR (Filiz Ismail) şi familia sa a trăit o viaţă confortabilă mai mic din clasa de mijloc. Ömer a avut cei mai buni doi prieteni ar fi ştiut de ani de zile; Ali (Barış Falay), care a lucrat cu un mecanic auto, şi Cengiz (Yiğit Özşener) atunci când Ömer întâlnit şi a căzut în dragoste cu Eyşan (Cansu Dere). Ali şi Cengiz curând a devenit convins să jefuiască un cazinou de Serdar Tezcan (Salih Kalyon), care se întâmplă să fie tatăl lui Eyşan. Serdar a creat întregul plan, şi a lucrat acolo ar fi nevoie de patru persoane pentru un jaf de succes. În primul rând, Cengiz ar fi aluniţă care au primit un loc de muncă în cazinou şi, prin urmare, care ar obţine acces. Al doilea, Ali ar fi criminal nemilos, care nu are nici o problemă comit crime, dacă este necesar. Cea de a treia, Eyşan (Cansu Dere) ar fi calificat con-femeie care ar manipula caractere. În cele din urmă, Ömer ar fi blamat pentru jaf, prin implantarea de dovezi false şi înşelătoare, prin urmare, de poliţie şi făcându-le să înceteze toate alte investigaţii. Ali şi Cengiz la momentul Ömer credeau că ar obţine doar câţiva ani în închisoare pentru furtul banilor, cu toate acestea jaf nu a mers bine şi Ali impuscat mortal de paza de securitate. Acest lucru a fost făcut cu un pistol care Cengiz a indicat la Ömer câteva zile înainte de după opintire băut, şi atunci când Ömer atins arma soarta lui a fost sigilat. Un sacou care Ömer avut anterior a fost purtat, de asemenea, fac obiectul unui dumping cu pistolul pentru a se asigura de poliţie ar fi rapidă în arestarea Ömer.
Eyşan ar depune mărturie în instanţă mai târziu, în scopul de a re-stabili elementele de probă şi acuzaţii, cimentarea astfel trădarea ei. Planul a lucrat cu succes şi în timp ce toate Ali, Cengiz, Serdar şi Eyşan scăpat cu milioane de dolari, Omer a mers la închisoare a doua zi după ce el a propus să Eyşan. În închisoare Ömer a avut un moment foarte greu, fiind bătut aproape zilnic de gardian şef, care a fost convins Ömer au comis infracţiunea, şi a vrut să ştie unde banii au fost. Familia lui a fost chiar ameninţat, şi astfel ura sa pentru vechile prietenii săi au crescut pentru ceea ce au făcut să-l. doar norocul lui Ömer urma să fie luat sub aripa de Ramiz Dayi - "Ramiz Uncle" (Tuncel Kurtiz), care a fost un puternic figură de tip mafiot, care a văzut Ömer ca unul din fiii lui, şi ia dat o oarecare protecţie. În 2006, Omer, a avut fata este taiata rau de gardian cap cu alţi doi paznici, utilizând o revoltă în închisoare ca o scuză pentru a bate Ömer, asa ca el ar spune în cazul în care banii au fost. Ömer pretins să-i spună, astfel încât atunci când gardian a respins poliţiştilor de altă parte, o luptă până la moarte mean't paznic de cap a fost ucis. Cu ajutor de la Ramiz, sa făcut cunoscut faptul că Ömer au murit, dar fata lui era de nerecunoscut, atunci când de fapt Ömer evadat închisoare şi a avut o intervenţie chirurgicală plastic plin. Ömer UCAR a schimbat apoi numele in Ezel Bayraktar (Kenan İmirzalıoğlu) ("eternitate" în turcă ), şi se întoarce să se răzbune, necunoscut anterior prietenii lui, Eyşan şi Cengiz (care sunt acum căsătorit cu un fiu), şi Ali ( care este seful de securitate de la hotel Cengiz) simple Băiatul o dată devine un om excepţional de calificare la jocuri de noroc, lectură oameni, luptă, şi are considerabil de înaltă clasă în societate. El este ajutat de asistenţii lui Kamil (Güray Kip) şi Sebnem (Bade İşçil), precum şi închisoare mentorul lui Ramiz Dayi.
[ edit ] Distribuţie

Kenan İmirzalıoğlu (Ezel Bayraktar) (numele de naştere: Ömer UCAR)
Cansu Dere (Atay Tezcan Eyşan)
Yiğit Özşener (Atay Cengiz)
Barış Falay (Ali Kırgız) (Kerpeten Ali)
Sedef Avcı (Bahar Tezcan) (sora lui Eyşan, mort la sfârşitul primului sezon)
Tuncel Kurtiz (Ramiz Karaeski) (Ramiz Uncle)
Haluk Bilginer (Kenan Birkan) (Villain Principală)
Salih Kalyon (Tezcan Serdar) (Eyşan Tatălui)
Ipek Bilgin (Meliha UCAR) (Mama lui Omer)
Beyazit Gülercan (Mumtaz UCAR) (Tatăl lui Omer)
Kemal UCAR (UCAR Mert) (Fratele lui Omer)
Bade (Şebnem Sertuna) İşçil
Güray (Kamil Camlica) Kip
Sarp Akkaya (Tefo) (Tevfik Bostancı)
Bengü Benian (Nükhet Özbağ) → (mătuşa lui Eyşan)
Utku Barış Serma (Poate Atay)
Ismail Filiz (Ömer UCAR) (care Ezel înainte de conflict închisoare)
Premii


Cel mai bun Film Trailers: Ezel (Yapım Ay)
Cel mai bun director de imagine: Ezel (veysel Tekşahin)
Cel mai bun Editor: Ezel (Derdar Çakular)
Cel mai bun scenariu original: Ezel (Deren Kerem, Bulut Pinar)
Best Music: Ezel (Toygar Işıklı)
Cel mai bun Scene memorabile: Ezel
Cel mai bun regizor: Ezel (Uluç Bayraktar)
Cel mai bun actor Drama: Ezel (İmirzalioğlu Kenan)
Drama Series Remarcabil: Ezel
[ edit ] Legături externe

Site-ul oficial
Ezel (TV series) canal la YouTube
Ezel la Internet Movie Database*Din 22 septembrie, Kanal D aduce pe micile ecrane cel mai de succes serial turcesc al momentului, atât în Turcia cât şi pe piaţa media internaţională: EZEL.
Cu un buget de peste 300 000 de euro pe episod, peste 30 de locuri de filmare în Istanbul, cu o distribuţie de excepţie şi o echipă de producţie de peste 100 de persoane, EZEL este un serial care se ridică la calitatea producţiilor hollywoodiene. Datorită audienţelor record înregistrate în Turcia, dar şi succesului răsunător la târgul de produse de televiziune de la Cannes, Ezel este considerat nouă revelaţie de pe piaţa media internaţională.

“EZEL” este povestea de viaţă a lui Omer, un tânăr îndrăgostit şi plin de speranţă, care urma să se căsătorească cu fata visurilor lui după terminarea armatei. Destinul însă îşi spune cuvântul, iar acesta se trezeşte brusc la închisoare, acuzat de crimă. Femeia pe care o iubea, Eysan, şi cei mai buni prieteni, Cengiz şi Ali, îi întinseseră o cursă, care l-a aruncat departe de familie şi de tot ce iubea. Reuşind să scape din închisoare, Omer îşi schimbă înfăţişarea şi identitatea şi devine, astfel, Ezel, un om al cărui principal scop este răzbunarea. Va reuşi Ezel să îşi înăbuşe dragostea pe care încă i-o poartă lui Eysan pentru a-şi duce la îndeplinire planul?

Descoperiţi o poveste despre viaţă, secrete, relaţii, prietenie şi dragoste în culori orientale, din inima fascinantului Istanbul, din 22 septembrie, la Kanal D!Titlu Original:
Ezel
Distribuţie:
Ezel Bayraktar (Kenan Imirzalioglu)
Eysan Atay (Cansu Dere)
Meliha Ucar (Ipek Bilgin)
Mümtaz Uçar (Bayazit Gülercan)
Premii:
Concursul vedete TV ALTIN KELEBEK 2010; Premiile de televiziune Ismail Cem 2010
Genul:
Drama
*„Ezel“ (în fiecare miercuri şi joi, de la orele 22.00, la Kanal D), cea mai premiată producţie de televiziune tur­-cească a anului, pare o variantă modernă a filmului „Contele de Monte Cristo“. Kenan Imirzalioglu şi Cansu Dere sunt Ezel şi Eysan, cuplul pe care trădarea îl desparte, iar răzbunarea îl vindecă!

Adevărul TV: Cum e să fii protagonista unui serial cu asemenea succes?

Cansu Dere: Plăcut. Simt o satisfacţie imensă, deoarece e plăcut să ştii că munca îţi este apreciată.

Cum îţi descrii personajul, pe Eysan Atay, cea care trăieşte mereu la graniţa dintre trecut şi prezent?
Eysan este o femeie puternică, frumoasă, capabilă de orice sacrificiu de dragul familiei şi pentru care persoana ei rămâne întotdeauna pe locul doi. Este fericită doar dacă cei din jurul ei, în special familia, sunt fericiţi. Aşa se explică felul în care alege între sora ei şi bărbatul iubit. O doare trădarea, iar sentimentul de vinovăţie nu o lasă să meargă mai departe. Asta nu înseamnă că regretă ceea ce a făcut. Este o tipologie de personaj feminin foarte rar întâlnit deoarece femeile sunt, în general, cele nevinovate, inocente, iar Eysan nu se încadrează în această tipologie. Ea este „bad girl" şi asta îmi place.

Ce te deranjează în cazul acesta la Eysan?

Chiar dacă oarecum încerc să înţeleg, nu-mi place că l-a trădat pe Omer.

Nu ţi-ai dorit nicio clipă să schimbi scenariul în favoarea unei relaţii mai puţin dramatice între tine şi Ezel?

Nu, nici măcar o clipă. Îmi plac lucrurile complicate, dificile. Îmi place foarte mult scenariul, îmi place personajul pe care îl interpretez, mă provoacă!

Cum te înţelegi cu Kenan, cât de comod e el ca partener de filmări?

Ne înţelegem foarte bine. Este un actor foarte disciplinat. Face orice îi cere regizorul fără să ezite, uneori chiar completează. Suntem prieteni, ne cunoaştem de mult timp, am mai lucrat împreună atât în seriale, cât şi în filme de lungmetraj.

În ce constă pentru tine cea mai grea secvenţă din serial?

Dificil de ales. Tot ce ştiu este că mereu trebuie să joc impecabil, convingător, aşa că la orice secvenţă concentrarea trebuie să fie maximă.

Învinge dragostea întotdeauna?

Îmi place să cred ca da. Nu ştiu ce să spun în acest moment.

Într-o lume dominată de puterea banului, ce e mai greu să fii, femeie sau bărbat?

Cred că pentru ambele sexe este dificil, dar cred că femeilor le este mai greu.

Cum s-a schimbat viaţa ta de când succesul te poartă peste graniţele ţării tale?

Nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult. Ok, câştig mai mulţi bani, dar doar atât. Eu sunt aceeaşi dintotdeauna. Şi de-a lungul carierei mele am învăţat un lucru şi anume că succesul are un gust plăcut, dar este trecător. Aşa că m-am autoeducat.

Mai faci modeling de când te-ai apucat de actorie?

Nu, nu mai fac, deoarece nu am timp, dar modelingul a fost şi rămâne marea mea pasiune.

Ce-ţi place să faci în timpul liber, cum arată o zi perfectă?

Mâine e ziua mea perfectă, o zi în care sunt liberă şi aş putea să mă plimb cu prietenii, să beau o cafea pe malul Bosforului, să privesc marea. Asta se poate schimba în funcţie de starea mea.

Adevărul: Scenariul producţiei îmi aminteşte de „Contele de Monte Cristo". Cât din Ezel aduce cu clasicul personaj?

Kenan Imirzalioglu: Personal cred că asemănarea este aproape neînsemnată şi de asta îşi vor da seama telespectatorii urmărind serialul. Sunt elemente comune ce se regăsesc în primele episoade însă, odată cu evoluţia acţiunii, intriga se complică şi apar elemente ce creează o identitate proprie serialului. Poate telespectatorii se duc cu ideea la filmul „Contele de Monte Cristo", însă povestea lui Ezel este una a timpurilor noastre.

Iubirea pătimaşă se împleteşte cu dorinţa de răzbunare. Ce e mai greu de suportat - o dragoste neîmplinită sau trădarea prietenilor?

Amândouă sunt la fel de dureroase, însă dacă ar fi să aleg una, cred că dragostea neîmplinită este mai greu de suportat. Te obsedează întrebarea „De ce? De ce a făcut-o?" tocmai persoana în care aveai cea mai multă încredere şi îţi era mai aproape decât oricine altcineva.

Ce ai în comun cu Ezel, în ce vă asemănaţi?

Nu ştiu dacă există neapărat asemănări între mine şi personajul pe care îl interpretez, însă am încercat să mă transpun în viaţa lui şi cred că am reuşit să-l înţeleg.

La fel de profund iubeşti şi în realitate?

Da. Sunt o persoană romantică şi pătimaşă. Iubesc cu sufletul, cu mintea şi cu inima.

În 1995 ai câştigat titlu­rile de „Best Model of Turkey" şi „Best Model of the World". Ce s-a schimbat în viaţa ta din acel moment?

Mi s-a schimbat cursul vieţii, însă nu peste noapte. O dată cu premiile câştigate au început să vină şi ofertele, iar eu, dacă pot să spun aşa, am avut norocul de a o alege pe cea corectă. Am ales drumul actoriei şi nu am regretat nici măcar pentru o clipă.

Rolul lui Ezel l-ai obţinut la 11 ani de la debutul actoricesc. În ce a constat castingul?

Nu a existat un casting, cel puţin eu nu am participat la aşa ceva. Mi-au făcut propunerea de a interpreta acest personaj, am citit scenariul, m-a impresionat foarte tare şi am acceptat. Cam aşa au decurs lucrurile.

Cum este relaţia ta cu Cansu Dere, cea care o interpretează pe Eysan Atay?

Foarte bună, suntem prieteni. Ne cunoaştem de mult timp, de altfel, nu este primul proiect în care jucăm împreună. Am mai avut ocazia altor câtorva proiecte.

Anul acesta ai obţinut premiul pentru cel mai bun actor în mai multe rânduri, ca şi serialul. Ce studii te-au ajutat să obţii asemenea performanţe şi ce are special producţia în care joci?

Am avut câteva luni de pregătire alături de câteva nume sonore ale teatrului turcesc la începutul carierei mele, iar în rest am încercat să „fur", dacă pot spune aşa, pe drum. Şi citesc mult, urmăresc tot ce este nou în materie de film. Producţia în care joc este începutul unei noi ere în domeniul serialelor în Turcia şi asta nu o spun eu, ci multe persoane în măsură. Modul în care este filmat, montajul, faptul că are foarte multe flash back-uri, versuri din poeme celebre, personajul feminin cu o încărcătură negativă rar întâlnită în seriale şi, nu în ultimul, rând muzica fac acest serial unul special.

Te consideri un bărbat de succes?

Da! Cel puţin în materie de femei sunt bun. Glumesc... Îmi plac relaţiile de durată!

Bei ceai şi nu-ţi place viaţa de noapte. Cum arată o zi şi o noapte perfecte pentru tine?

Depinde de perioadă... de exemplu, în această perioadă, când muncesc zi şi noapte pentru serial, mi-aş dori să îmi petrec ziua în casă lenevind, citind, primind vizitele prietenilor dragi.

Ştim că-ţi plac la nebunie lectura şi baschetul. Ce carte ne recomanzi şi care este jucătorul de baschet preferat?

Da, acestea sunt pasiunile mele. Îmi place baschetul, atât să-l joc, cât şi să-l privesc. Urmăresc aproape toate meciurile de baschet din NBA. Admir marii jucători, iar unul dintre preferaţii mei este Joe Johnson. Cât despre cărţi, mi-aş dori să am mai mult timp să pot citi, însă acum cel mai mult timp aloc scenariilor pe care le primesc. Prefer literatura asiatică.

Ce ştii despre România? Când ne vei vizita?

Ştiu că în România se află castelul contelui Dracula şi tare mi-ar plăcea să îl vizitez într-o zi!
Raportează
andreea10 25 decembrie 2010  
da:D
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.